20/4/09

Barranc de la Paridora


19 d’abril del 2009


Desprès del dia 19 la paridora a canviat el seu nom per “les Rambles de la Paridora” a causa de la sortida proposada pels companys de la U.e.c de Tortosa on ens vam aplegar un total de 27 barranqueros.

El mati comença interessant quan quedem a la plaça de Xerta els dos Bernats i Javier, passem per Aldover a buscar a Salvador i desprès per Roquetes a buscar a Albert,
Albert( mes tard conegut com Albert Mcrae) no apareix i Salvador s’espera i nosaltres comencem a enfilar amunt cap a Caro.

Mentre els esperem al restaurant del Port parlem en uns “pros” de la btt, un d’ells en pujar a la bici de l’emoció,d’haver parlat en natros va caure al terra en no poder treure el peu del pedal automàtic, ens vam aguantar el riure com vam poder,i entre riure i riure arriben Salva i Albert.

Pugem a la Furgona d’Albert, que pareixia la furgoneta de”l’equipo A” i comença el tram cronometrat fins el clot de la Pega, ( Derecha Ras, Canvio de rasante en 2a......)

En molt poc temps hi fem cap ( Les Rodes treien fum).

Comencem a descarregar el material i mentrestant comencen a arribar els altres barranqueros, ens posem el neoprè i tot lo fato , foto de família i cap a dins falta gent.

Ràpel sobre ràpel anem baixant sense destacar cap incidència, algun comentari que altre i sobretot molt bon rotllo, això si ens queda una bona estona de caminar fins al cotxe.

En acabar parem a fer una cervesa al restaurant del Port i cap a Casa.

Fins la Proxima sortida.

Bernat.

Les fotos a:http://picasaweb.google.es/climbingxerta/BarrancDeLaParidora19042009#
Les fotos i la crònica dels companys de la U.E.C de Tortosa a:http://uecbarrancs.blogspot.com/2009/04/sortida-de-calendari-la-paridora.html