23/1/09

Canal del Racó d’en Marc.




17 de Gener del 2009
Desprès d’un intent frustrat al Barranc de la Paridora, varem decidir anar a fer la canal del Racó d’en Marc que es troba al Mas de Barberans per tal d’aprofitar el mati.
Demanem per via telefònica les mesures dels ràpels al company David( Pics Mont Caro), i ens dirigim cap al Racó d’en Marc.
Canvi de roba, i ens posem a caminar, desprès d’uns 30 minuts arribem al primer dels 7 ràpels on ja es comença a definir el barranc. Uns quants ràpels mes avall (si no recordo malament al 4rt ràpel) ja trobem aigua, que esta una mica fresca però es inevitable tenir que banyar-se.
Desprès del ràpel hi ha dos petites gúbies on ens tirem i xalem com a nens petits, al final arribem als tres últims ràpels (els mes complicats del recorregut degut a la seva estretor i verticalitat).
I a l’últim ràpel la meva càmera olympus va decidir que ella el faria sense corda, i va “rapelar” uns 15 metres quedant-se damunt d’unes pedres.
Vaig baixar el mes ràpid que vaig poder i allí estava, amb dues rascades, funcionant, i sense perdre d’estanqueïtat, un 10 per als d’Olympus.
Un petit retorn de 5 minuts i ja tornes a ser la punt de partida.
Fins la pròxima.
PD. La setmana que be la Paridora.
Bernat.

1 comentari:

Ebrecanyoners i Ebrespéléologie ha dit...

Hola xeics,
Bernat, no sabia que també li pegues als barrancs, a vore si quedem un dia.

Saba